Bugün, 25 Eylül 2024 Çarşamba

Ali Genç


SON MODEL İNGİLİZ SİLAHLARINA KARŞI DERME ÇATMA VE İANE SİLAHLARLA KAZANILAN ZAFER!!

SON MODEL İNGİLİZ SİLAHLARINA KARŞI DERME ÇATMA VE İANE SİLAHLARLA KAZANILAN ZAFER!!



     Pazartesi’den devam.
      Antepli, Urfalı, Maraşlı ve Adanalı her bireyin bir birilerinin soyuna, sopuna, ırkına ve rengine bakmadan  kapılanı dinden çıkartıp mürtet yapan  ırkçılık mikrobundan da  kendilerini koruyarak şehir ve bölgelerindeki 10 asırdır kederde, kıvançta ve tasada birlikte olan Müslüman Türk, Kürt ve Arap’lar başta olmak üzere diğer din kardeşleriyle bir araya gelmeleriyle.
Bu imandan gelen birliklerini sağlayan imanlarıyla ve birlikte rahmet olduğu İlahi emrinin mükafatını  Kuvayı Milliye kuvvetlerinden de aldıkları teknik ve motivasyon  desteklerinin de  etkisiyle illerinden Fransızları ve onların atının terkisine binen Ermenileri yenerek kurtardılar. 
FRANSIZLAR ÇEKİLİRKEN BÜKEMEDİKLERİ ELİ ÖPEREK ANTLAŞMAYLA BİZE BİNLERCE TÜFEK VE TÜFEK MERMİSİYLE 10 UÇAK, 4 UÇAK MOTORU 3 TELSİZ İSTASYONUYLA 10 HANGAR VERDİLER!!!
  İnsanlarımızın din kardeşliğinden gelen imanlarının  bu somutluk karşısında karşısında yenilgiye uğrayarak işgal ettikleri topraklarımızı terk etmek mecburiyetinde kalan Fransızlar Büyük Millet Meclisi hükümetiyle aralarında yaptıkları ve ismini imzalanan yerden alan “Ankara Antlaşması” nı yaptılar.
Fransızlarla  “Ankara Antlaşması “ile Güney Anadolu'muzdan çekilirken bu antlaşmaya ekledikleri gizli mektupla sözünü verdikleri”10.089 tüfek, 1.505 sandık mermi ve çalışır durumdaki 10 uçaktan oluşmaktaydı.
     Fransızlar çekilirken, 4 adet uçak motoru, 3 adet telsiz istasyonu ve 10 adet hangarı da  bize sattılar.(*:1)
    Ayrıca Fransa'ya gönderilen Cemal ve Sıtkı bey den oluşan BMM satın alma komisyonu Osmanlı ve Rus altını ödeyerek 1.500 adet hafif makineli tüfek ve 2.735 sandık fişek, 200 adet kamyonet, 1 adet kompresör, 11 adet top beşik kaması, 2 ton şaplı kösele ve bazı yedek parça ve malzemesi satın aldılar.
     130 ton benzin ve motor yağı da Fransız vapurlarınca gizlice Mersin'e ulaştırılmıştı.
İTALYANLARDA KENDİLERİNE VAAT EDİLEN TOPRAKLARIN VERİLMEMESİ VE YUNANLILARIN İTTİFAK DEVLETLERİNCE ANADOLUYA ÇIKARTILMASINA KIZARAK BMM HÜKÜMETİNE YARDIM ETTİLER!!!
    İtalya devleti antlaşmalarla kendilerine vaat edilen toprakların verilmemesi, aksine birde ABD, İngiltere ve Fransa tarafından teşvik edilerek İngiliz imkanlarıyla donatılan Yunanlıların Anadolu’ya çıkartılmaları(*:2) na  çıkartılması İtalyanları öfkelendirdi..
 Kendilerinin dışlanması üzerine İtalyanlar ikinci İnönü savaşı öncesi Kuvayı Milliye güçlerine yaptığı çeşitli silah yardımının yanı sıra bu zaferden sonra İtalya hükümetiyle yapılan antlaşmayla bedeli Rusya’dan gelen yardımlarla ödenmek üzere 4.310.000 adet tüfek fişeği ve 20 adet uçak alınmıştır. 
      İtalyanlar her ay, Anadolu limanlarında 50 bin tüfek teslim etmeyi vaat etmişlerse de, ancak 20.000 tüfek satın alınabilmiştir. (*:3)
DÖKME SUYLA, ELDEN GELENİN ÖĞÜN OLMAMASI, İHTİYAÇ OLDUĞUNDA İSE BULUNMAYAN SİLAHLARLA TAM TEÇHİZATLI MODERN ORDUYA KARŞI ZAFER KAZANILMASI MANTIĞA UYARMIS?!!!
      Pazartesi ve bu gün çeşitli araştırmaların sonucunda ulaştığım belgelerden bulduğum milletimizin mensuplarının aynı ana baba ve ırktan olanların değil, inanların bir birinin kardeşi olduğu İlahi emirle birleşmelerinin yani din kardeşliğinden gelen imanının somut halinden biriside hiç kuşkusuz Kurtuluş savaşımızdır.
  Kurtuluş Savaşımız ve bu savaşımızın zaferle sonuçlanan muharebesi olan 30 Ağustos Zaferiyle başlayıp 9 Eylül de Yunan palikaryalarının İzmir’de denize dökülmesine kadar devam eden şanlı mücadele yazının girişinden itibaren belirttiğim dıştan gelen bağışlar ve alımların yanında kendi dar imkânlarımızla da geneli Demiryolları atölyeleri ve buradaki torna  tezgahları kullanarak üretmeye çalıştığımız silahlarımız.
    İşgal altındaki İstanbul’da bulunan Osmanlı ile işgal devletlerinin depolarından kaçırdığımız silahlar, Orta Asya ve Kafkaslardaki Dindaş ve soydaşlarımızın baskısıyla Rusya’nın sağladığı silahlalar, Fransızların çekilirken Ankara antlaşmasıyla bize bıraktıkları silahlar, İtalya’dan bedeli mukabili aldığımız silahların hepsini alt alta toplayın.!!!
     Çıkan sonuca bakın.!!!
     Birde Avrupa’nın şımartarak üstümüze saldırttığı Yunanların son modele hava ve kara silahları ile bunların mühimmatlarının yanında her türlü askeri giyim, kuşam ve barınma imkânları ile iaşeleri maksimum seviyesinde sağlanan askerlerinin sayısını.
   Birde bizim dökme su ile tabir edilecek atölyelerde üretmeye çalıştığımız, çeşitli depolardan kaçırttığımız ve İtalya ile Rusya ile Fransa’nın sağladığı silahlar ile genel çoğunluğu komutanın askerinin atının pisliğinin içindeki arpayı yemek için bekleyecek kadar aç olan askerimizi! Gözünüzün önüne getirin, beyinlerinizde canlandırın!!!
Ondan sonrada bu zaferin maddi imkanlarla mı yoksa ”FİL VAKASINI GERÇEKLEŞTİREN, HZ. MUSA(A.S)Yİ KIZIL DENİZDEN GEÇİRİP FİRAVUNU BOĞDURAN, DENİZ VE IRMAKLARI YAN, YANA AKITIP SULARINI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYAN,HZ.İBRAHİM(A.S.)’İ ATILDIĞI ATEŞTE YAKMAYAN,HZ. NUH(A.S.) VE HZ. LUT(A.S.) NİN İSİMLERİYLE ANILAN TUFANLARINDA İNANLARI KURTARIP İNANÇSIZLARI YOK EDEN YARATANIMIZIN SINIRSIZ RAHMET VE DESTEĞİYLE’” mi kazanılıp kazanılmadığına aklınızla, mantığınızla ve vicdanınızla karar verin!!! 
     Milletimizin etnik kökenine, diline bakılmaksızın bir arada tutulmasının yegâne zamkı olan  Yüce dinimiz İslam’dan gelen imanımızın kıyamete kadar devam etmesi dileğiyle imanımızla kazanılan 30 Ağustos Zaferimizi kazanan ruhu koruduğumuzda Türkiye ve İslam alemi olarak neleri yapabileceğimizi düşünün.!!!
GÜNEŞ’İN BALÇIKLA SIVANMAYACAĞI GERÇEĞİ GİBİ ATAİSTLERİN 30 AĞUSTOS’UN VE MİLLİ MÜCADELENİN İMANLA KAZANILMADIĞINI SÖYLEMELERİ SOMUT GERÇEĞİ ASLA DEĞİŞTİRMEZ!!!
     Yıllarca önce gazetedeki köşemde üç gün ardı, ardına ,İnternet sitelerindeki köşemde ise birkaç günlük aralarla yayınlanan yazılarımdan sonra hayasızca saldıranların gözlerinin içine başarıları somut kanıtlarla soktum.
      Tüm bu maddi ve manevi gerçeklere rağmen halen taassuplarında inat edenler şunu bilsinler ki Güneşin balçıkla sıvanmayacağı gerçeğini ateist ve darvinist olmalarının yanında birde medeniyetsiz olduklarını inanca saygısızlıkla ortaya koyanlar tarafından aksinin iddia edilmesi özelde dünyaya şan verdiğimiz 30 Ağustos zaferimizin ve Kurtuluş savaşımızın ,genelde ise İslam tarihi boyunca milletimizin imanıyla kazanılan zaferlerin gerçeğini asla ve asla değiştiremez.!!!
     Bu manevi ve maddi gerçekler ışığında 30 Ağustos Zaferimizi ve Kurtuluş Savaşımızın zaferle sonuçlanmasını bir kez daha tebrik ederim.
     Şehitlerimizin ve Gazilerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun. 
     Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

() Pazartesi ve bu günkü yazılarımda” (:1)https://tr.wikipedia.org/wiki/Ankara_Antla%C5%9Fmas%C4%B1_(1921)#:~:text=Ankara%20Anla%C5%9Fmas%C4%B1%20(20%20Ekim%201921,kararlar%C4%B1%20Lozan%20Antla%C5%9Fmas%C4%B1'na%20b%C4%B1rakm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r.   
(*:2)https://merzifon.bel.tr/pariste-baris-konferansinda-yunanlilarin-izmire-cikarma-yapmasi-karari-alindi#:~:text=5%2D6%20May%C4%B1s%201919'da,haberi%20kamuoyunda%20b%C3%BCy%C3%BCk%20yank%C4%B1%20uyand%C4%B1rd%C4%B1.
(*:3) https://belleten.gov.tr/tam-metin/2451/tur” dan faydalanıp alıntılar yaptım. Emeği olanlara teşekkür ediyorum. Ali Genç.