Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ali Genç


TÜM DİN KARDEŞLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

24 DE YAPILAN KUTLAMA YILIN BİTİMİ DEĞİL HIRISTİYANLARIN DİNİ BAYRAMI NOELİN FİNALİDİR


 Bu gün saat 24 de yapılacak olan kutlama kesinlikle eski yılın bitimiyle yeni yıla giriş kutlaması  değildir!!!
  Bu kutlama Cuma Namazı hutbesini okuyan hocaların inerken Kuranı kerimin 19 ayetinde Allah(c.c.) tarafından din olarak kabul edilmeyen Hrıstiyanların dini bayramı olan Noel'in final kutlamasıdır.!!!
 Bizim dinimizi Din, Peygamberimizi Peygamber ,kitabımızı kutsal kitap olarak kabul etmeyen hatta dinimizle Peygamberimize hakaret eden yayınları  destekleyenlerin bayramının ve bayramın finalinin Müslümanlar tarafından kutlanması dinimizce haram  olduğu gibi, bizim dinimizi  tanımayanların dinlerinin bayramını kutlamak ayrıca da onursuzluktur.!!!
 HIRISTİYAN VE YAHUDİLERİN BAYRAMLARINI KUTLAYAN VEYA ADETLERİNİ YERİNE GETİRENLER AHİRETTE ONLARLA BİRLİKTE HAŞROLUNACAKLAR!!!
   İslam dinin Mevla’mız tarafından Peygamberimiz vasıtasıyla gönderilmesinden sonra İslam öncesi tüm adetler gibi bayramlarda yasaklanmıştır.
  Bundan dolayı Allah(c.c.) ile Peygamberlerine düşman olan Hıristiyan ve Yahudilerin bayramları kutlanamaz.
  Bu açık ve net emre rağmen kutlayanlar ahirette onlarla birlikte haşrolunacaklardır.
 Bu bilgiler ışığında tüm  din kardeşlerimizin  miladi bir yılın bitimi olan bu gün ve gecesinde  2021 yılının  muhasebesini yapmaları ve muhasebe sonunda pişman olduklarını yeni girilecek takvim yılında işlememeler ve bu şekilde 2022 yılı için kalplerinden  geçen hayırlı olan tüm isteklerini Mevla’mızın  bahşetmesi niyazıyla  2022 takvim yılını tebrik ederim.31.12.2021 Cuma  Ali Genç