Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ali Genç


VEFA GÖSTERMEYENLERİN YERLERİNDE YELLER ESİYOR!

VEFA GÖSTERMEYENLERİN YERLERİNDE YELLER ESİYOR!


 

    Şurada 2019 yılının bitimine ne kadar zaman kaldı ki?

   Bu kadar kısa zamana rağmen hangimiz birilerine kesin olarak 2020 yılının ilk günü için randevu verebiliriz?

   Elbette ki veremeyiz.!

   Çünkü bırakın yarına birkaç dakika sonrasına ömrümüzün olup olmadığını kim bilebilir ki?

   Tüm insanlar tarafından bu somut ve acı gerçek bilinmesine rağmen kimi kişi taassubundan, kimisi makamın verdiği gururdan maalesef kendi geleceği için dahi olsa gerekli vefayı göstermezler.

   Bunlara  çeyrek asır boyunca ilimize hizmet eden hayırlı evlatlarımızla ,Aksaraylı olmasalar da görevleri esnasında ilimize  iyi niyetle var güçleriyle ellerinden gelen hizmeti vererek hemşerilerimizin gönlüne girecek hizmetleri yapanların anılması programına bir kaçı istisna ilimizin mülki amirinden mahalli seçilenine, Meslek odaları ile STK’ların temsilcilerine kadar bir çoğu tenezzül etme zahmetinde bulunmadı.

 Çeyrek  asır boyunca yaptığımız bu anma programına Emmoğlu sevgili kardeşim İsmail Sarıkaya ile İGM’in ilk başkanı olan kıymetli ağabeyim Eğitimci İsmail Baysal ağabey bu programlara katılıp şu anda aramızda olmayanlardan 2’si olduğu gibi 1994’ten bu yana ilimizde görev yapan Mülki ve Mahalli idarecilerden bu anma programına gelmeyenlerden kaçını bilen anan var?!!!

  Çünkü çoğunun yerinde yeller esiyor!

   Yarın bunlardan Hakka yürümelerinin ardından acaba kendileri tarafından tenezzül edilmeyen programa gelmeyen kaçının mezarına ziyaretçiler gidecek?!!!

   Yüce kitabımız Hz. Kuran’ın Zilzilal Suresindeki Zerre Kadar sevap ve günah işleyenlerin bunun karşılığını görecekleri ikazının tüm ilimiz atanmış ve seçilmişleri tarafından bilinerek kendi kabirlerine dua edenlerin gelebilmesi için bu anma programına gelerek merhumlara yapacakları duaları  hediye etmeleri.

   Aksinden ise kaçınmaları dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.