Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ali Genç


VERİLEN SÖZLERİ TUTMAYANLAR ALLAH(C.C.)‘DA KULLARINADA HESAP VEREMEZLER !!!

VERİLEN SÖZLERİ TUTMAYANLAR ALLAH(C.C.)‘DA KULLARINADA HESAP VEREMEZLER !!!


 Bu konuda bugün yazılan haberde de belirtildiği gibi kadim tarih boyunca Milattan önce 900o yıl öncesinden başlayarak günümüze kadar 11 bin yıldan fazla kesintisiz olarak yerleşim yeri olmayı başaran ve Süveyş kanalının açılmasıyla deniz yolunun kısalmasıyla kervancılığın buraya kayması ardından da demiryolları hatlarının da kurulmasıyla  geri kalanın kahır ekseriyetinin de buraya kaymasına kadar coğrafi konumu nedeniyle dünyanın en önemli iki kara yolu olan Anitk Kral ve İpek yollarının kavşağında olan Aksaray’ın 13 Ekim 1920 yılında il yapılmasının üstünden 13 yıl geçtikten sonra ulaşım yolları dışında kalması bahane edilerek hiç hak etmediği ,asla ve asla da hak etmeyeceği keyfi bir uygulamayla ilçe haline getirilmesine sebep olan 20 Mart 1933 günü TBMM’sinde kabul edilen,27 Mayıs günü  ise resmi gazetede yayınlanan  2197 sayılı kanunun 3. Maddesiyle yarına denk gelen 1 Haziran 1933de bu kanunun yürürlüğe girmesiyle ilçelik prangasına fiilen çarptırılmasının kap kara 88. yıldönümü. 

 HEMŞERİLERİMİZ VERİLEN SÖZLERİ TUTMAYANLARI ALLAH(C.C.) AF ETMEYECEĞİ GİBİ MİLLETİMİZDE KENDİLERİNİ AF ETMEYECEĞİNDEN KİMSENİN YÜZÜNE BAKAMAZLAR!!! 

    Bu günkü haberde de belirtildiği gibi hemşerilerimiz tarihin bizim için tekerrür etmemesi için verilen sözleri tutma makamında olanlara söyledikleri sözler ve bu konuda yaptıkları çağrıda belirttikleri ilimiz için Kara yıl dönümlerinin  tekerrür etmemesi ve kıyamete kadar payidar olmamız için gerekli olanların zamanında yapılması. 

  Bunun için önce Ak Partinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 17 yıl 2 aylık sözü olan bizi limanlarla ham maddi merkezlerine bağlayacak olan  Aksaray –Ulukışla demir yolu başta olmak üzere hükümetin sözü olan  bizi Konya üstünden Ak denize, Nevşehir ve Kayseri üstünden ise Karadeniz’e bağlayacak olan demiryolu hatlarımız başta olmak üzere söz verilen ve gereken  tüm hizmetlerin zamanında alınmasında. 

    Verilen sözlerin tutulması için başta ilimiz milletvekilleri İnceöz, Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye başkanı Evren Dinçer ile İGM başkanı Mehmet Tüzün ve merkez ilçe başkanı Mahmut Aktürk tarafından gerekenlerin zaman içinde yapılarak bu sözün tutulmasını sağlamaları. 

  Bu sözün tutulmaması halinde ise tutmayanların kendilerinin de evlatlarının da kimselerin yüzüne bakamayacağını. 

  Gücü nispetinde gerekeni yapmayanlar bunun hesabın Allah(c.c.)‘da ,kullarına da veremeyeceklerini bilerek oluşacak tüm olumsuzluklardan kaçınılmasını bekliyoruz.“ şeklindeki sözlerin tüm siyasetçiler tarafından en iyi şekilde okunarak gereğinin mutlaka yeri ve zamanında yapılması. 

  Aksinden ise fersah ,fersah kaçınılması dileğiyle. 

  Rabbim yar ve yardımcımız olsun.