Bugün, 21 Mart 2025 Cuma

BAŞKAN ALTAY: “KONYA RAMAZAN’IN EN GÜZEL YAŞANDIĞI ŞEHİRLERDEN BİRİ”

BAŞKAN ALTAY: “KONYA RAMAZAN’IN EN GÜZEL YAŞANDIĞI ŞEHİRLERDEN BİRİ”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sultan Selim Camii’nde kılınan teravih namazı sonrası Türbeönü Çarşıları ve Bedesten’de vatandaşlarla selamlaşarak, esnafa hayırlı işler diledi. Başkan Altay, Konya’nın manevi ikliminin gönüllere huzu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sultan Selim Camii’nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Türbeönü Çarşıları ve Bedesten’de de vatandaşlarla selamlaşarak esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Altay, Konyalılarla bir araya gelerek, Ramazan’ın huzurunu birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Altay, Konya’nın manevi ikliminin gönüllere huzur verdiğini belirterek, “Konya, Ramazan’ın en güzel yaşandığı şehirlerden biri. Çarşı, pazar cıvıl cıvıl. İnsanlarımız çocuklarıyla beraber camileri dolduruyor. Ramazan’ın 15’ine geldik, inşallah hayırlısıyla Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na da sağlıkla ulaşmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

Haberi Sesli Oku