Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BİLİM FESTİVALİ İÇİN BELEDİYE’DEN ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

BİLİM FESTİVALİ İÇİN BELEDİYE’DEN ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

BİLİM FESTİVALİ İÇİN BELEDİYE’DEN ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

BİLİM FESTİVALİ İÇİN BELEDİYE’DEN ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

Aksaray Belediyesi vatandaşların Bilim Festivaline kolay ve rahat ulaşmalarını sağlamak için ücretsiz servis imkânı sunacak.

Şehirde ilk defa yapılması planlanan Aksaray Bilim Festivali, 3 Haziran Cuma günü saat 11.00’da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılım ve Solo Türk gösterileri ile açılacak. Yoğun bir katılım olması beklenen festivale vatandaşların kolay ulaşmaları için Belediye ekipleri tarafından birtakım çalışmalar yapıldı. Belediye ekipleri şehrin işlek noktalarında belirlediği 4 farklı hatta her 60 dakikada bir ücretsiz servis hareket edecek.

1. Hat olarak belirlenen Bilim Merkezi, Alparslan Türkeş Bulvarı, Fatih Mahallesi, Laleli, Kurtuluş, Çarşı, Belediye Hizmet Binası, Atatürk Bulvarı, Park Site AVM güzergahında hizmet verirken 2. Hat olarak belirlenen güzergâh ise Bilim Merkezi, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı ve Ketem Durağında vatandaşların hizmetinde olacak. 3-4-5 Haziran tarihlerinde sürecek festivalin 3. Hat ulaşım hizmeti Bilim Merkezi, Selçuklu Bulvarı, Bediüzzaman Cad., Atatürk Bulvarı (Nora AVM), Coğlaki Kavşağı, Cumhuriyet Bulvarı (Petrol Kavşağı), Sanayi Alt Geçit ile 4. Hatta sefer yapılacak noktalar Bilim Merkezi, Cumhuriyet Mah., Yunus Emre Mah., Hasas-Şifahane Mah., Çarşı, Büyük Bölcek noktalarından Bilim Festivali alanına kesintisiz ulaşım sağlanacak.

Aksaray Belediyesinden yapılan açıklamada, 09.00 ila 18.00 saatleri arasında belirtilen noktalarda ulaşım belediye tarafından ücretsiz olarak sağlanacağı bildirildi.


Aksaray,Aksaray Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

Haberi Sesli Oku