BELEDİYE
Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı Personeli Balıkesir ve Muğla'daki Huzurevlerini Ziyaret Etti
Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı personeli, Balıkesir ve Muğla'daki huzurevlerinde kalan yaşlı vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Kurum, toplumun her kesimiyle bağını sürdüreceğini açıkladı.
10 Ocak 2026 17:00
SON GÜNCELLEME: 10 Ocak 2026 17:00
Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı Personeli Balıkesir ve Muğla
Sahil Güvenlik Komutanlığı Ege Deniz Bölge Komutanlığı personeli, Balıkesir ve Muğla illerinde bulunan huzurevlerinde ikamet eden yaşlı vatandaşları ziyaret etti.
Nesiller Arası Bağ ve Sohbet
Ziyaret kapsamında personel, huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Gerçekleştirilen görüşmelerde yaşlı bireylerin gönüllerinin alındığı belirtildi.
Toplumla Bütünleşme Vurgusu
Sahil Güvenlik personeli, yaptığı açıklamada her zaman toplumun her kesimiyle bir arada olmaya ve bu tür sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ


Haberi Sesli Oku